Rice moet opvallende woedeaanval bekopen met Europese schorsing

Reacties

Declan Rice moet de komende twee Europese wedstrijden van West Ham United aan zich voorbij laten gaan. De Engels international betaalt daarmee de prijs voor zijn opvallende woede-uitbarsting richting scheidsrechter Jesús Gil Manzano in de halve finale van de Europa League.

Rice moet opvallende woedeaanval bekopen met Europese schorsing
© Pro Shots

Rice en West Ham werden op weg naar de eindstrijd uitgeschakeld door de uiteindelijke winnaar van de Europa League: Eintracht Frankfurt. Na afloop van de verloren return in Duitsland haalde Rice opvallend fel uit naar de Spaanse arbiter Gil Manzano, die volgens de Engelsman in het voordeel van de Duitsers floot.

'De hele avond, zo slecht', schreeuwde Rice in de catacomben van het Deutsche Bank Park. 'Eerlijk, het zit er dicht tegenaan. Fucking corruptie.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Rice mist door zijn schorsing in augustus twee wedstrijden in de voorronde van de Conference League. Ook West Ham-manager David Moyes beklaagde zich na het verlies bij Eintracht Frankfurt openlijk over de arbitrage. De Schot moet vanwege zijn uitlatingen één wedstrijd in Europees verband vanaf de kant toekijken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.