Feyenoord stelt harde deadline voor Praag en Priske

Reacties

Feyenoord wil uiterlijk zaterdag nog zakendoen met Sparta Praag over Brian Priske, anders gaan de Rotterdammers op zoek naar een andere trainer.

Feyenoord stelt harde deadline voor Praag en Priske
© Pro Shots

De Rotterdammers hadden de Deen allang willen aanstellen, maar bereiken maar geen akkoord met zijn club Sparta Praag. Volgens ingewijden heeft Priske een clausule die een overstap mogelijk maakt, maar die lijkt Sparta zich nu niet meer te kunnen herinneren. De Tsjechen eisen een hogere transfersom dan is afgesproken. Feyenoord moet het contract van Priske afkopen, omdat hij in oktober zijn verbintenis in Praag met twee jaar verlengde.

Feyenoords algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese is al weken aan het onderhandelen met Sparta Praag. Hij is het nu zat. Over drie weken begint Feyenoord aan de voorbereiding en voor de nieuwe trainer liggen er genoeg uitdagingen te wachten. Feyenoord wil beginnen met het vormgeven van de selectie. Daarvoor geldt dat de opvolger van Arne Slot moet meebeslissen over het aan- en verkoopbeleid.

Priske geldt voor Feyenoord als de beste kandidaat. Hij bouwde zijn trainerscarrière langzaam op, werd kampioen met FC Midtjylland, haalde de groepsfase van de Champions League en maakte Sparta Praag twee keer op rij kampioen. Met zijn 47 jaar is hij bovendien ervaren genoeg om de erfenis van Arne Slot te kunnen dragen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.