Reserveploeg FC Utrecht verliest bij officieus debuut Kramer

Reacties

Het eerste elftal van FC Utrecht zit in een moeilijke periode en ook de reservespelers hebben dinsdagmiddag niet voor een zege kunnen zorgen. De oefenwedstrijd tegen FC Volendam werd met 0-1 verloren. Michiel Kramer maakte tegen zijn oude club zijn eerste speelminuten voor Utrecht.

Reserveploeg FC Utrecht verliest bij officieus debuut Kramer

Kramer werd op 23 januari vastgelegd door Utrecht, nadat het contract van de spits bij Maccabi Haifa was ontbonden. De aanvaller zat tegen Willem II (thuis) en PEC Zwolle (uit) al bij de wedstrijdselectie, maar kwam toen niet in actie. Allebei deze competitiewedstrijden werden verloren door Utrecht. De ploeg van Dick Advocaat is bezig aan een dramatische reeks, met vier competitienederlagen op rij. Daarvoor verloor het ook al in het bekertoernooi, uit bij Feyenoord.

Dinsdag mochten de reservespelers van Utrecht het op Sportcomplex Zoudenbalch laten zien tegen Volendam. De nummer dertien van de Keuken Kampioen Divisie diende Utrecht een volgende nederlaag toe. Tien minuten voor tijd maakte Nick Runderkamp het enige doelpunt van het duel: 0-1.

Bij Utrecht maakte Nick Marsman zijn rentree. De doelman is lang uit de roulatie geweest, maar inmiddels weer fit. Aankomende zondag speelt Utrecht in de Eredivisie thuis tegen koploper PSV. Advocaat kan in dit duel geen beroep doen op Riechedly Bazoer en Urby Emanuelson, die voor respectievelijk drie en twee wedstrijden geschorst zijn.

FC Groningen
Ook FC Groningen speelde dinsdagmiddag een oefenwedstrijd die teleurstellend afliep. De ploeg van Danny Buijs kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Jong FC Twente. Voor Groningen maakte Paul Gladon twee doelpunten. Daarmee poetste de in januari aangetrokken spits een 0-2 achterstand, door goals van Rashaan Fernandes en Tim van de Schepop, weg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.