Rentree na 310 dagen lonkt voor Cerny

Reacties

Václav Cerny maakt mogelijk in de komende speelronde van de Eredivisie zijn officiële rentree. De Tsjechische aanvaller van FC Twente is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het uitduel met Sparta Rotterdam.

Rentree na 310 dagen lonkt voor Cerny
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
0 - 1
FC Twente
FC Twente

Cerny zette de laatste weken al grote stappen in de eindfase van zijn revalidatie. In oktober maakte hij zijn rentree op het trainingsveld, een maand later maakte hij in een oefenduel weer minuten en nu wacht dus mogelijk een officiële rentree. Cerny kwam op 14 januari 2021 voor het laatst in actie, 310 dagen later maakt hij mogelijk weer speelminuten in het shirt van FC Twente.

Aan het begin van dit jaar sloeg het noodlot toe voor Cerny, die uitgerekend tegen Ajax zijn tweede zware knieblessure in zijn carrière opliep. Ajax haalde de aanvaller op jonge leeftijd naar Nederland toe, maar tot een definitieve doorbraak in Amsterdam kwam het niet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.