Reis opnieuw stap dichter bij Champions League-debuut

Reacties

Ludovit Reis maakt deel uit van de selectie van Barcelona voor de return tegen Napoli in de achtste finale van de Champions League van zaterdag.

Reis opnieuw stap dichter bij Champions League-debuut
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 1
Napoli
Napoli

De twintigjarige middenvelder, die vorig jaar overkwam van FC Groningen, wacht nog op zijn debuut in de hoofdmacht van Barcelona en speelde dit seizoen zijn wedstrijden bij het tweede elftal.

Eerder deze week werd bekend dat Reis door de Catalanen is toegevoegd aan de spelerslijst van de Catalanen en nu zet de jeugdinternational een volgende stap richting een Barça-vuurdoop. De twee extra wisselmogelijkheden kunnen Reis mogelijk in de kaart spelen.

Trainer Quique Setién kan in Camp Nou niet beschikken over onder anderen Sergio Busquets, Arturo Vidal (beiden geschorst), Samuel Umtiti, Ousmane Dembélé (beiden geblesseerd) en Artur (in conflict geraakt). Om de kwartfinale te bereiken volstaat voor Barcelona al een 0-0 gelijkspel na de 1-1 in de heenwedstrijd.

In aanloop naar de wedstrijd besprak Sétien op een persconferentie het selecteren van onder anderen Reis. 'Uiteraard zou het fijner zijn als we wat meer opties hadden om uit te kiezen, maar de omstandigheden zijn er nu eenmaal. We hebben veel jongens uit Barça B bij ons, en die kunnen ons helpen.'

Uiteraard zit ook Frenkie de Jong in het keurkorps:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.