Reims probeert Daramy-deal te kapen

Reacties

Tot vorige week was Burnley de belangrijkste gegadigde om Mohamed Daramy over te nemen van Ajax. Intussen heeft Stade Reims zich ook officieel in de transferstrijd gemengd. De Fransen zouden een streepje voor hebben.

Reims probeert Daramy-deal te kapen
© Pro Shots

De 21-jarige aanvaller heeft geen uitzicht op een basisplaats in Amsterdam en mag dus vertrekken. Een paar dagen terug meldde VI al dat Burnley een eerste voorstel had gedaan om de aanvaller in te lijven. Een definitief akkoord was er nog niet.

Toen al was bekend dat er ook een Franse club interesse had. Dat blijkt Stade Reims. De nummer elf van het afgelopen seizoen in Lique 1 leek voor het weekend geen rol van betekenis te spelen, maar heeft zich nu ook officieel in Amsterdam gemeld.

Daramy had een voorkeur voor Burnley, maar zou nu aan het twijfelen zijn geslagen. Ook omdat de kans op speelminuten in Frankrijk groter lijkt. Waar eerder nog werd gesproken over een mogelijke huurdeal met de Engelsen, zouden de Fransen bereid zijn ruim vijftien miljoen op tafel te leggen voor Daramy.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.