'Real wil toeslaan in Mbappé-soap en reserveert enorme transfersom'

Reacties

De geruchtenstroom rond Kylian Mbappé is op volle gang gekomen door de berichten dat de ster van Paris Saint-Germain zijn contract niet wil verlengen. L'Équipe meldt dat PSG bereid is Mbappé te laten gaan en dat Real Madrid op het vinkentouw zit.

'Real wil toeslaan in Mbappé-soap en reserveert enorme transfersom'
© Pro Shots

Mbappé (24) heeft bij PSG een contract tot medio 2024 en heeft zijn werkgever officieel laten weten niet in te gaan op een optionele verlenging met nog een jaar. Mbappé gaf daarbij aan dat hij niet uit is op een vertrek uit Parc des Princes, al denken Franse media daar anders over.

De sterspeler van PSG en Frankrijk verklaarde ook dat zijn besluit niets te maken heeft met de langdurige belangstelling van Real Madrid. Vorig jaar zomer werd Mbappé al nadrukkelijk in verband gebracht met Real. Volgens L'Équipe is De Koninklijke van plan om in de komende transferperiode werk te maken van de komst van Mbappé.

De Madrilenen, die woensdag de toptransfer van Jude Bellingham hebben afgerond, hebben volgens de Franse sportkrant zo'n 200 miljoen euro over voor Mbappé. Real-voorzitter Florentino Pérez zou wel met een bod willen wachten totdat PSG de 64-voudig international van Frankrijk ook echt op de transferlijst wordt gezet.

De top van PSG heeft volgens L'Équipe al een onderhoud gehad met de moeder van Mbappé. De Frans kampioen zou na het vertrek van onder anderen Sergio Ramos en Lionel Messi meer willen inzetten op het smeden van een hecht(er) collectief, in plaats van het aantrekken van grote namen. PSG kan gezien de contractduur van Mbappé komende zomer nog een hoofdprijs vragen. Teamgenoten Marco Verratti en Neymar worden ook al gelinkt aan een vertrek uit Parc des Princes.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.