Real Madrid slaat op laatste moment transferslag met komst Camavinga

Reacties

Real Madrid heeft op Deadline Day toch nog een slag geslagen op de transfermarkt. De Madrilenen nemen Eduardo Camavinga over van Stade Rennes. Het is de eerste zomerse transfer waar Real een geldbedrag voor op tafel legt. De middenvelder tekent tot medio 2027.

Real Madrid slaat op laatste moment transferslag met komst Camavinga
© Pro Shots

Tot aan Deadline Day was David Alaba de enige nieuwkomer bij Real. De Oostenrijkse verdediger kwam transfervrij over van Bayern München. De Koninklijke werd daarna aan allerlei spelers gelinkt, maar die kwamen niet. Vooral de geruchten rond Kylian Mbappé namen flink toe de afgelopen weken.

Real gaat op het laatste moment dus wel in zee met Camavinga, die al jaren wordt begeerd door verschillende Europese topclubs. De club uit Madrid stond hoog op de lijst van geïnteresseerden. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft de achttienjarige Camavinga al bijna honderd wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld voor Stade Rennes. Tevens debuteerde de middenvelder al bij het nationale elftal van Frankrijk.

Real zou ongeveer dertig miljoen euro betalen aan Rennes om Camavinga over te nemen. De Fransen moesten de jonge middenvelder verkopen om nog geld aan hem over te houden, aangezien het contract van Camavinga volgende zomer zou aflopen.

Van Camavinga tot de nieuwe Hulk, deze vijf talenten gaan miljoenen opleveren
Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer E. Camavinga
Meer over E. Camavinga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.