Real Madrid schaart zich achter aangeklaagde Ronaldo

Reacties

Real Madrid heeft er alle vertrouwen in dat Cristiano Ronaldo wordt vrijgesproken. De sterspeler van de club werd dinsdag aangeklaagd wegens belastingontduiking.

Real Madrid schaart zich achter aangeklaagde Ronaldo

'Real Madrid wil graag het volste vertrouwen uitspreken in Cristiano Ronaldo, die naar ons weten legaal heeft gehandeld met betrekking tot zijn belastingverplichtingen. Cristiano Ronaldo heeft sinds zijn komst naar Real Madrid in juli 2009 altijd een duidelijk wil laten zien om te voldoen aan al zijn verplichtingen', laat Real Madrid in een statement weten.

Wanneer Ronaldo schuldig wordt bevonden, hangt hem behalve een forse boete ook een gevangenisstraf van achttien maanden boven het hoofd. Real Madrid denkt echter dat de hele zaak afloopt met een sisser. 'Real Madrid weet zeker dat Cristiano Ronaldo zijn onschuld zal bewijzen. De club hoopt dat justitie zo snel mogelijk aan het werk gaat zodat zijn onschuld bewezen kan worden.'

De supervedette van Real Madrid zou de Spaanse belastingdienst tussen 2011 en 2014 willens en wetens hebben opgelicht voor het enorme bedrag, om exact te zijn 14,7 miljoen euro. Ronaldo zou een zakelijke constructie hebben bedacht waardoor hij de inkomsten uit portretrecht kon verbergen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.