'Real Madrid heeft dubbele agenda met contractvoorstel voor Benzema'

Reacties

Op 34-jarige leeftijd draait Karim Benzema misschien wel het beste seizoen uit zijn carrière en dat is de clubleiding natuurlijk ook opgevallen. Voorzitter Florentino Pérez heeft een contractvoorstel klaarliggen en hoopt daarmee twee spelers in één klap tevreden te stellen.

'Real Madrid heeft dubbele agenda met contractvoorstel voor Benzema'
© Pro Shots

Het idee om het in 2023 aflopende contract van Benzema met een jaar te verlengen, heeft volgens Sport meerdere doelen. Het Spaanse medium schrijft over de dubbele agenda van Real Madrid, dat natuurlijk ook druk in de weer is om Kylian Mbappé vast te leggen. De steraanvaller van Paris Saint-Germain beschikt over een aflopend contract en het is een publiek geheim dat Real Madrid de Fransman maar wat graag wil vastleggen. Mbappé werd maandag gesignaleerd in Madrid

Pérez is op de hoogte van de goede band tussen Mbappé en Benzema, de twee spelen met elkaar bij het Franse nationale elftal en bezorgden hun land vorig jaar nog de eindzege in de Nations League. Bij een contractverlenging van Benzema weet Mbappé dus dat hij de komende twee seizoenen ook bij Real Madrid samen kan spelen met Benzema.

Er staat dit seizoen geen maat op Benzema, die met vijftien doelpunten in de Champions League een groot aandeel had in de finaleplek van Real Madrid. In La Liga is Benzema topscorer met 26 goals, De Koninklijke werd onlangs gekroond tot kampioen van Spanje. De Champions League-finale wordt op 28 mei gespeeld, tegen Liverpool.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.