Transfersoap zonder einde: Mbappé duikt nu weer op in Madrid

Reacties

Hij blijft wel, hij blijft niet. De transfersoap rondom Kylian Mbappé lijkt eindeloos. Toen duidelijk leek dat hij zijn aflopende contract bij Paris Saint-Germain niet ging verlengen, kwamen berichten door dat er tóch een akkoord was bereikt. Toen duidelijk leek dat Real Madrid de handtekening van Mbappé eindelijk onder een contract had staan, bleek dat toch weer niet waar te zijn. De nieuwste passage in de soap is dat Mbappé gespot is in Madrid.

Transfersoap zonder einde: Mbappé duikt nu weer op in Madrid
© Pro Shots

De superster van PSG werd door Deportes COPE samen met teamgenoot Achraf Hakimi, ex-speler van Real Madrid, gespot in de Spaanse hoofdstad. De contractsituatie van Mbappé, nog altijd een van de duurste spelers in de voetbalgeschiedenis, is nog altijd niet opgelost door PSG en dus voedt de aanwezigheid van Mbappé in Madrid de transfergeruchten.

Onlangs meldde Le Parisien nog dat PSG een akkoord had bereikt met Mbappé over een nieuw contract met een looptijd van twee jaar, maar de moeder van de aanvaller was er razendsnel bij om dat tegen te spreken. 'Er is geen sprake van een akkoord met Paris Saint-Germain (of welke club dan ook)', was de boodschap aan de wereld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.