Real Betis haakt dankzij Molina aan bij Spaanse subtop

Een late treffer van Jorge Molina heeft Real Betis drie punten opgeleverd op bezoek bij Celta de Vigo. Hekkensluiter Deportivo La Coruña wist thuis niet te winnen van Real Valladolid.

Real Betis haakt dankzij Molina aan bij Spaanse subtop

Celta de Vigo - Real Betis 0-1Het dit seizoen verrassend goed presterende Betis verloor vorige week zondag op eigen veld met 2-1 van Barcelona, maar herstelde zich uitstekend van die nederlaag. Het uitduel met Celta de Vigo leverde drie punten op dankzij Molina, die in de 81ste minuut op aangeven van Nacho het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Door de overwinning in Galicië heeft Real Betis nu 28 punten uit zestien wedstrijden, waarmee het de vijfde plaats bezet in de Primera División. Nummer vier Málaga heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo. Celta de Vigo blijft vijftiende staan.

Deportivo La Coruña - Real Valladolid 0-0Deportivo La Coruña schoot weinig op met het doelpuntloze gelijkspel thuis tegen Real Valladolid. Ondanks het punt blijft de ploeg van trainer José Luis Oltra hekkensluiter in Spanje, met twaalf punten uit zestien duels. Valladolid bezet een knappe achtste plaats.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's