Ranieri verdedigt zich na Afrika Cup-rel rond Watford-ster

Reacties

Emmanuel Dennis kan leven met het feit dat Watford de Nigeriaanse aanvaller niet afstaat voor het toernooi om de Afrika Cup. Dat zegt althans Claudio Ranieri, de manager van de Premier League-club.

Ranieri verdedigt zich na Afrika Cup-rel rond Watford-ster
© Pro Shots
Watford
Watford
0 - 1
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

Door een te laat verstuurde e-mail hoeft de degradatiekandidaat zijn steraanvaller niet te laten gaan. 'Ik heb met hem gesproken. Natuurlijk wilde hij graag gaan, maar hij wil ook Watford helpen. Ik leg me neer bij wat het bestuur heeft besloten', liet de Italiaan vrijdag weten tijdens een persmoment.

Ranieri kreeg de vraag of Watford met deze beslissing wel voldoende respect heeft voor de strijd om de Afrika Cup. 'Nee, nee, nee, we respecteren iedereen. Ze hebben veel spelers tot hun beschikking en onlangs hebben ze alles veranderd (Ranieri doelde op de aanstelling van José Peseiro als bondscoach deze week, red.). Natuurlijk waren we bereid om spelers te laten vertrekken, maar zij maakten daar geen gebruik van.'

Met acht doelpunten is Dennis dit Premier League-seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Watford, dat zaterdag aantreedt tegen Tottenham Hotspur en een zege nodig heeft om wat lucht te krijgen in het gevecht om lijfsbehoud.

Nigeria maakte vrijdag zijn definitieve keurkorps bekend voor het landentoernooi, met daarin ook Sparta Rotterdam-doelman Maduka Okoye.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Watford
Meer over Watford
Meer E. Dennis
Meer over E. Dennis
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.