Rangers beloont Gerrard na Europese overwintering met flinke contractverlenging

Reacties

Het vertrouwen van Rangers in Steven Gerrard is enorm. De Schotse topclub legde de 39-jarige manager vast tot medio 2024.

Rangers beloont Gerrard na Europese overwintering met flinke contractverlenging
© Pro Shots

Gerrard werd op 4 mei 2018 gepresenteerd als manager van Rangers en in zijn eerste seizoen in Schotland leidde hij zijn ploeg naar de tweede plek in de competitie met negen punten achterstand op Celtic. Deze huidige jaargang lijkt de kloof met de aartsrivaal verder gedicht, want na vijftien duels in het verschil twee punten in het voordeel van Celtic.

Ook buiten de landsgrenzen zijn de prestaties uitstekend, want Rangers plaatste zich voor de knock-outfase van de Europa League. In een poule met Feyenoord, FC Porto en Young Boys eindigde de ploeg van Gerrard als tweede, waardoor Rangers een van de mogelijke tegenstanders van Ajax is in de zestiende finale waar maandag voor geloot wordt.

Op de dag dat Gerrard zijn handtekening zette onder een nieuwe verbintenis tot medio 2024, verlengde Jürgen Klopp zijn contract als manager van Liverpool ook tot de zomer van 2024. De Liverpool-icoon wordt op termijn ook gezien als vervanger van Klopp bij The Reds.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Rangers FC
Meer over Rangers FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.