Rampseizoen Helmond Sport eindigt in stijl voor Alflen

Reacties

Helmond Sport heeft Robby Alflen per direct op non-actief gesteld. De 51-jarige trainer had nog een contract voor één jaar, maar de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie gaat voor het nieuwe seizoen op zoek naar een andere coach.

Rampseizoen Helmond Sport eindigt in stijl voor Alflen

Helmond Sport meldt op de clubwebsite dat er na een evaluatie van het afgelopen seizoen geen vertrouwensbasis meer is om verder te gaan met Alflen. In overleg met de voormalig hoofdtrainer van FC Utrecht is daarom besloten hem per direct op non-actief te zetten.

De Brabanders hebben een dramatisch seizoen in de Keuken Kampioen Divisie achter de rug. Tijdens de laatste speelronde van afgelopen vrijdag zakte de ploeg van Alflen door een 4-0 nederlaag tegen TOP Oss naar de laatste plaats, één punt onder Jong FC Utrecht.

En dus besloot de slechtste club in het betaald voetbal afscheid te nemen van Alflen, terwijl hij nog een doorlopend contract had. De Utrechter werd vorig jaar aangesteld en werkte daarvoor bij Heracles Almelo als assistent van John Stegeman. In het seizoen 2014/15 was hij hoofdcoach bij FC Utrecht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.