Raadselachtige keeperswissel bij Marokko: wél het volkslied, níét spelen

Reacties

Niet Yassine Bounou maar Munir staat zondagmiddag onder de lat bij Marokko in het WK-duel met België. De keeper van Sevilla stond wel gewoon op het wedstrijdformulier, maar tijdens de wedstrijd bleek hij opeens vervangen door de 33-jarige reservedoelman.

Raadselachtige keeperswissel bij Marokko: wél het volkslied, níét spelen
© Pro Shots
België
België
0 - 2
Marokko
Marokko

Wanneer dat precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Tijdens het volkslied zong Bounou nog gewoon mee, maar op de teamfoto stond Munir opeens tussen de tien veldspelers. Wat daar precies de reden was, is vooralsnog gissen.

De meest aannemelijke reden is dat Bono vlak voor de aftrap een blessure heeft opgelopen, maar dat is dan wel heel last-minute geweest. Er wordt gespeculeerd dat de keeper van Marokko last had van duizeligheid of darmproblemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Marokko
Meer over Marokko
Meer Wereldkampioenschap
Meer over Wereldkampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.