Puinhoop bij Antwerp FC: Lamkel Zé en Bolat uit selectie gezet

Reacties

Het is bepaald niet de week van Antwerp FC. De Belgische club werd deze week door AZ uitgeschakeld in de voorronde van de Europa League en nu zijn ook Sinan Bolat en Didier Lamkel Zé nog uit de selectie gezet.

Puinhoop bij Antwerp FC: Lamkel Zé en Bolat uit selectie gezet

Lamkel Zé liet zich midweeks al van zijn slechtste kant zien door een rode kaart te krijgen tegen AZ. De aanvaller vierde zijn doelpunt wel erg uitbundig en ontving daarvoor zijn tweede gele kaart. Daarmee haalde hij de woede van zijn ploeggenoten op de hals. Voor Lamkel Zé is het niet de eerste keer dat hij dit soort fouten maakt', foeterde Lior Refaelov. 'Hij is een fantastische speler, maar sorry, dit was heel dom.’

Op de training ging het opnieuw mis met Lamkel Zé, die ruzie kreeg met ploeggenoot Bolat. Trainer Laszlo Bölöni heeft besloten om beide spelers buiten de selectie te laten voor de wedstrijd tegen Zulte-Waregem, zondagavond. Zeker in het geval van Bolat is dat een tegenvaller, want de doelman is een van de leiders van de ploeg.

In België wordt gesuggereerd dat het krediet van Lamkel Zé inmiddels wel op is bij Antwerp. De aanvaller komt vooral in het nieuws vanwege zijn gedrag en door de komst van Kevin Mirallas, Manuel Benson en Zinho Ganovan heeft hij geen uitzicht meer op een basisplaats. Bölöni gaf eerder deze week al aan Lamkel Zé alleen in zijn selectie te hebben opgenomen vanwege een gebrek aan aanvallers, maar dat probleem is door bovenstaande drie transfers opgelost.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.