PSV zoekt ervaren concurrent voor Drommel, Cillessen en Krul genoemd

Reacties

PSV gaat op zoek naar een nieuwe eerste keeper voor komend seizoen, waarmee Joël Drommel de strijd zal moeten aangaan. Jasper Cillessen en Tim Krul worden genoemd als mogelijke kandidaten.

PSV zoekt ervaren concurrent voor Drommel, Cillessen en Krul genoemd
© Pro Shots

Drommel kwam afgelopen zomer over van FC FC Twente, dat Lars Unnerstall overnam van PSV als zijn vervanger. Uitgerekend in het duel met de Tukkers maakte Drommel geen overtuigende indruk. Trainer Roger Schmidt passeerde de 25-jarige doelman afgelopen donderdag vervolgens in het Conference League-duel met Leicester City, waarin Yvon Mvogo zijn kans greep.

Mvogo zal na dit seizoen echter terugkeren naar RB Leipzig, dat de Zwitser de afgelopen twee seizoenen verhuurde aan PSV. Omdat derde doelman Vincent Müller waarschijnlijk ook zal vertrekken, willen de Eindhovenaren voor komend seizoen twee nieuwe keepers aantrekken. Een van hen moet een ervaren eerste doelman zijn, met wie Drommel de concurrentiestrijd zal moeten aangaan.

Inmiddels zingen voor de positie van eerste doelman de namen van twee ervaren internationals rond. Cillessen (32) heeft bij Valencia een contract dat in 2023 afloopt, komende zomer is voor de Spanjaarden een mooi moment om de 61-voudig international te verkopen. Vijftienvoudig international Krul (34) staat met Norwich City onderaan in de Premier League en zal bij degradatie mogelijk vertrekken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Drommel
Meer over J. Drommel
Meer Mvogo
Meer over Mvogo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.