De pijnlijke cijfers van PSV-schlemiel Joël Drommel
PRO

Tijdens het weerzien met FC Twente maakte PSV-doelman Joël Drommel opnieuw geen beste indruk. De keeper is dit seizoen regelmatig de gebeten hond aan Eindhovense zijde. Vreemd is dat niet, want slechts één keeper kreeg tot nu toe meer doelpunten tegen dan op basis van de statistieken verwacht mag worden.

FC Twente
FC Twente
3 - 3
PSV
PSV

Al in de beginfase ging het zaterdag mis voor Drommel. Tegen zijn oude club FC Twente zat de keeper van PSV er naast en dacht Joshua Brenet de thuisploeg op 1-0 te zetten. Drommel ontsnapte echter doordat de verdediger van Twente de bal tegen zijn arm kreeg. Zo ging er een streep door de goal. Tien minuten later ging het alsnog mis. Michel Vlap stuurde Dimitrios Limnios de diepte in en de Griek wist de bal via de uitgekomen Drommel voor de voeten van Ricky van Wolfswinkel te krijgen. De spits tikte vervolgens van dichtbij raak. Toen Van Wolfswinkel vijf minuten daarna werd weggestoken met een goede pass liet Drommel het schot van de aanvaller van Twente langs zijn voet zeilen.