PSV vreest Lang te moeten missen

Reacties

De kans is aanzienlijk dat Noa Lang zaterdag nog niet in actie kan komen voor PSV in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Of hij de duels met RC Lens en Ajax gaat halen, is zeer de vraag.

PSV vreest Lang te moeten missen
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Lang greep vlak voor de interlandperiode in de uitwedstrijd tegen Sparta naar zijn hamstring. De 24-jarige aanvaller werd uit voorzorg in de eerste helft gewisseld en ging vervolgens niet naar Oranje. Hij werkte in de interlandperiode een individueel programma af. De PSV-aanwinst heeft zeer waarschijnlijk nog wat langer nodig voor zijn herstel. De hamstring speelde al een paar keer in dit seizoen op.

Peter Bosz heeft ondanks de fysieke problemen bij Lang aan opties geen gebrek. Hirving Lozano is het logische alternatief voor de linksbuitenpositie. De vroege wissel tegen Sparta maakte al duidelijk dat PSV geen risico wil nemen met Lang, zeker niet op weg naar een drukke periode. Drie dagen na de thuiswedstrijd tegen Fortuna wacht op Franse bodem een Champions League-duel met RC Lens. Weer vijf dagen later komt Ajax op bezoek bij het in de competitie nog ongeslagen PSV.

Programma PSV


Za 21 okt. 2023

Di 24 okt. 2023

Zo 29 okt. 2023

Za 4 nov. 2023

Wo 8 nov. 2023

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.