PSV ontslaat eSporter al na twee dagen vanwege oude tweets

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten.

PSV ontslaat eSporter al na twee dagen vanwege oude tweets

• PSV neemt alweer afscheid van eSporter Tony Kok. De gamer werd eerder deze week gecontracteerd, maar vervolgens doken er oude tweets van hem op waaruit blijkt dat hij PSV bepaald geen warm hart toedraagt. Daarom heeft PSV, dat naar eigen zeggen onvolledige informatie gekregen heeft van Kok en zijn management, besloten het contract te verbreken. PSV hecht er waarde aan te vermelden dat Kok niet is ontslagen omdat hij Ajax-supporter is, maar dat zij afscheid van hem nemen omdat zijn uitlatingen niet passen binnen de normen en waarden waar de club voor staat.

'Het is altijd aan de trainer, maar ik vind het erg jammer dat we Rafael van der Vaart niet meer in actie zien. Ik weet dat hij niet meer zo dynamisch is als vroeger. Sommige spelers krijgen daar past last van op hun 38ste, andere op hun 30ste. Rafa is al op zeventienjarige leeftijd begonnen als prof, maar toch vind ik het raar hij niet meer wordt opgesteld.'
• Thomas Doll baalt van het feit dat Rafael van der Vaart niet in actie kwam bij FC Midtjylland toen de Denen in de Europa League-voorronde speelden tegen Ferençvaros, de huidige club van Doll. De Duitse trainer werkte in het verleden succesvol samen met Van der Vaart bij Hamburger SV.

Lucas Biglia moet er duidelijk nog even aan wennen dat hij nu speler is van AC Milan. De verdedigende middenvelder reed zondag weg bij zijn nieuwe club toen hem werd gevraagd om een persoonlijke boodschap voor de Milan-fans. En precies daar ging het mis. 'Forza Lazio', zei Biglia, zonder zich te beseffen dat hij toch echt vertrokken is bij de Romeinen.

Patrice Evra laat zich regelmatig zien als een ware positiveitsgoeroe op social media. Hij geeft voormalig Man Utd-ploeggenoot Robin van Persie na het onderlinge oefenduel (Marseille won met 1-0 van Fenerbahçe) een lesje! Mooie beelden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.