Bonucci is Juventus dankbaar, fraai gebaar Brondeel

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten.

Bonucci is Juventus dankbaar, fraai gebaar Brondeel

• Geen enkele club hoeft te hopen dat het op korte termijn Dani Ceballos kan kopen van Real Madrid. De nieuwe aanwinst van de Madrilenen heeft volgens AS een gelimiteerde afkoopsom van 500 miljoen euro in zijn contract staan. Op die manier wil Real duidelijk maken dat het Ceballos (20) ziet als een toekomstig topspeler voor de club.

• Een fraai gebaar van Jorn Brondeel. De doelman wil zijn deel van de 110.000 euro aan winstpremie die hij ontvangt na de promotie met NAC Breda doneren aan een zorginstelling voor volwassenen met een verstandelijke beperking en volwassenen met een niet aangeboren hersenletsel, waar zijn moeder werkt. 'Zij hebben het geld harder nodig dan ik. Ik wil iets voor hen betekenen, omdat me dat veel meer waard is', aldus Brondeel, die inmiddels voor FC Twente uitkomt, in BN/De Stem.

Leonardo Bonucci heeft een pagina in La Gazzetta dello Sport gekocht om daar een afscheidsbrief te plaatsen aan Juventus. De dertigjarige topverdediger verraste deze week vriend en vijand door over te stappen naar AC Milan. Hij bedankt in de brief iedereen, behalve trainer Massimiliano Allegri. De slechte relatie met de coach was naar verluidt de belangrijkste reden voor Bonucci om Juventus te verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.