PSV moet vrezen voor straf: veldbetreder valt Sevilla-doelman aan

Reacties

PSV is ondanks een overwinning op Sevilla uitgeschakeld in de Europa League (2-0). Vlak voor de tweede treffer van de Eindhovenaren rende een man het veld op om Sevilla-doelman Marko Dmitrovic in de kraag te grijpen.

PSV moet vrezen voor straf: veldbetreder valt Sevilla-doelman aan
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
Sevilla
Sevilla

Luuk de Jong schoot Dmitrovic te hulp, maar de Servische sluitpost had de doelpuntenmaker niet eens nodig. Dmitrovic weerde zich kranig en kon de man van zich afhouden. De hulpdiensten voerden de raddraaier vervolgens af. Het is aannemelijk dat de UEFA de actie onder de loep gaat nemen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik was verrast', zei Dmitrovic na afloop bij Cadena SER. 'Als iemand me aanvalt, ga ik me verdedigen. Ik denk dat hij me veegde, hij heeft me niet geslagen. Ik wist hem te verslaan en lag een tijdje op de grond tot de beveiliging kwam.'

PSV uitgeschakeld
Vlak na het incident maakte Fábio Silva nog de 2-0. Omdat Sevilla vorige week in eigen huis met 3-0 won, viel het doek voor PSV in de Europa League. In het tumult na het laatste fluitsignaal kreeg invaller Mauro Júnior nog een rode kaart.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.