PSV mist de scherpte die het drie dagen geleden nog wel had

Reacties

PSV is er zaterdag niet in geslaagd om te winnen van VfL Osnabrück (0-0). Dat lag niet zozeer aan een gebrek aan kansen voor de Eindhovenaren, maar meer aan een gebrek aan scherpte.

PSV mist de scherpte die het drie dagen geleden nog wel had
© Pro Shots

Drie dagen geleden vielen de PSV-doelpunten nog als rijpe appelen, in de 1-10 overwinning op Delbrücker SC. Zaterdagmiddag stond het vizier duidelijk een stuk minder scherp afgesteld. PSV was de bovenliggende partij en had voor rust in Yorbe Vertessen zijn uitblinker. Hij slaagde er niet in om zijn sterke optreden te bekronen met een goal en ook Eran Zahavi had geen geluk in de afronding.

Voor de tweede helft bracht Roger Schmidt negen nieuwe spelers het veld in, onder wie Mo Ihattaren. Hij kreeg de bal na een gekeerd schot van Mauro Júnior voor de voeten, maar ook hij wist de score niet te openen. Bruma (die in de nadrukkelijke belangstelling van Besiktas staat) was ook weer onfortuinlijk en zo eindigde het derde oefenduel van PSV in deze voorbereiding zonder goals.

Aankomende woensdag komt PSV opnieuw in actie. De Eindhovenaren treffen dan PAOK Saloniki, in wat vooralsnog de laatste oefenwedstrijd is die is ingepland voor het tweeluik met Galatasaray in de voorrondes van de Champions League. PSV begint op woensdag 21 juli met een thuiswedstrijd en gaat een week later naar Turkije toe voor de return.

Opstelling PSV eerste helft: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Van Ginkel; Madueke, Götze, Vertessen; Zahavi

Opstelling PSV tweede helft: Drommel; Teze, Obispo, Viergever, Oppegard; Pröpper, Sangaré; Bruma, Mauro Júnior; Fofana, Ihattaren

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.