PSV met 22 spelers naar Londen, Lang lijkt op tijd fit voor duel met Arsenal

PSV reist met Noa Lang af naar Londen voor het Champions League-duel met Arsenal. De 24-jarige vleugelaanvaller moest zaterdag noodgedwongen naar de kant in het competitieduel met NEC (4-0), maar zijn blessure lijkt dus mee te vallen.

Arsenal
Arsenal
4 - 0
PSV
PSV

Lang werd vlak na rust onderuit gehaald door NEC-verdediger Bart van Rooij. Het leverde PSV een penalty op, die Luuk de Jong benutte. Enkele minuten na die treffer liet de Oranje-international zich echter vervangen door Hirving Lozano.

Na afloop bleek al dat het om een lichte blessure ging, maar Lang baalde wel van het moment. 'Het is wel een smetje, daar ben ik een beetje geïrriteerd door. Ja, een wedstrijd tegen Arsenal doe je het voor, daar wil ik bij zijn', zei hij tegen ESPN.

Dat lijkt dus het geval te zijn. Ook aanwinsten Lozano en Armel Bella-Kotchap zijn erbij, nadat ze zaterdag hun eerste minuten maken sinds hun (r)entree bij PSV. In totaal neemt trainer Peter Bosz 22 spelers mee naar Noord-Londen.

Selectie PSV

Doel: Walter Benítez, Joël Drommel, Boy Waterman.

Verdediging: Armel Bella-Kotchap, Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Sergiño Dest, Patrick van Aanholt, Shurandy Sambo.

Middenveld: Guus Til, Joey Veerman, Isaac Babadi, Ismael Saibari, Malik Tilman, Jerdy Schouten.

Aanval: Luuk de Jong, Hirving Lozano, Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen, Ricardo Pepi, Noa Lang.