PSV meldt zich met miljoenen in Zwolle

Reacties

In Eindhoven is de eerste stap gezet om Thomas Beelen speler van PSV te maken. De club heeft zich met een bod van 2,5 miljoen euro gemeld bij PEC Zwolle, dat niet akkoord ging.

PSV meldt zich met miljoenen in Zwolle
© Pro Shots

Eerder was al bekend dat AZ, FC Twente en Feyenoord belangstelling hadden in de centrumverdediger van het gepromoveerde PEC, PSV sloot aan in het rijtje met geïnteresseerde clubs. De club handelde kordaat met een miljoenenbod op Beelen, maar zal dieper in de buidel moeten tasten wil het de strijd om de verdediger winnen.

De bal ligt zodoende weer bij PSV, dat eerder al aan PEC toestemming vroeg om te praten met Beelen. Er is haast geboden voor de Eindhovenaren, omdat de eerder genoemde clubs zich ook al in Overijssel meldden met een bod. Van AZ hoorde PEC voorlopig niets meer en die club lijkt net als FC Twente te zijn afgehaakt.

Beelen staat nog tot medio 2025 onder contract bij PEC, PSV heeft met André Ramalho, Jordan Teze, Armando Obispo, Olivier Boscagli en Timo Baumgartl al aardig wat centrumverdedigers in de selectie. De verwachting is echter dat meerdere verdedigers zullen vertrekken uit Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.