PSV lijkt strijd om transfervrije Spierings te verliezen

Reacties

PSV lijkt naast de komst van Stijn Spierings te grijpen. De transfervrije middenvelder van Toulouse kon in Eindhoven een langdurig contract tekenen, maar heeft volgens Franse media gekozen voor een overstap naar RC Lens. Met die club gaat hij de Champions League in.

PSV lijkt strijd om transfervrije Spierings te verliezen
© Pro Shots

De 27-jarige middenvelder lag vanwege zijn transfervrije status goed in de markt. Weliswaar wilde PSV hem graag hebben, ook veel clubs in het buitenland zagen in de oud-speler van onder andere AZ, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk een gewenste versterking. Spierings kende een uitstekend seizoen in de Ligue 1 en won de Franse beker, waardoor interesse van diverse clubs opgewekt werd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

PSV lijkt nu mis te tasten, omdat RC Lens de 27-jarige middenvelder heeft overtuigd van het project. De Noord-Franse club werd afgelopen seizoen achter Paris Saint-Germain tweede in Frankrijk en gaat de Champions League in. PSV werd weliswaar ook tweede, maar moet in tegenstelling tot RC Lens eerst nog de voorronde overleven om de Champions League in te kunnen.

Spierings hoeft dat niet, als hij inderdaad kiest voor een langer verblijf in de Ligue 1. Daardoor moet de nieuwe PSV-trainer Peter Bosz op zoek naar een alternatief om zijn middenveld te versterken. De verwachting is dat Ibrahim Sangaré deze zomer een transfer zal maken, waardoor de Eindhovenaren op zoek zijn naar een vervanger voor de 25-jarige Ivoriaan.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer S. Spierings
Meer over S. Spierings
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.