PSV maakt werk van komst Spierings

Reacties

PSV heeft zich gemeld bij het management van Stijn Spierings. De Eindhovenaren zien de middenvelder van Toulouse, die na dit seizoen transfervrij is, graag komen.

PSV maakt werk van komst Spierings
© Pro Shots

Aan het begin van deze maand werd al bekend dat PSV interesse had in Spierings, die wordt gezien als een mogelijke opvolger voor Ibrahim Sangaré. In Eindhoven rekent men op een zomers vertrek van de Ivoriaan. Opvallend: toen Sangaré in 2020 naar PSV ging, haalde Toulouse Spierings ook al binnen als zijn opvolger. Bij PSV kijken ze er klaarblijkelijk hetzelfde naar.

De 27-jarige Spierings speelde in Nederland eerder voor AZ, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. Via het Bulgaarse Levski Sofia belandde hij bij Toulouse, waarvoor de balafpakker tot dusver 111 officiële wedstrijden speelde. Dit seizoen won hij met de huidige nummer dertien van de Ligue 1 de Coupe de France.

Toulouse maakte afgelopen vrijdag bekend dat Spierings en Branco van den Boomen de club transfervrij gingen verlaten. PSV had ook een oogje op Van den Boomen, maar hij vervolgt zijn loopbaan bij Ajax. Mogelijk staat Spierings komend seizoen dus tegenover zijn huidige ploeggenoot.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.