Toulouse maakt vertrek Van den Boomen en Spierings bekend

Reacties

Stijn Spierings en Branco van den Boomen zijn na dit seizoen geen speler van Toulouse meer. De Franse club heeft het transfervrije vertrek van het Nederlandse duo aangekondigd.

Toulouse maakt vertrek Van den Boomen en Spierings bekend
© Pro Shots

Spierings en Van den Boomen spraken met de leiding van Toulouse over een langer verblijf, maar zijn niet met elkaar tot overeenstemming gekomen. Dat leidt ertoe dat beide spelers kunnen gaan en staan waar ze willen. Eerder werd al duidelijk dat PSV aan zowel Van den Boomen als Spierings denkt, maar waar hun toekomst ligt, is op dit moment nog onduidelijk.

Toulouse speelt zaterdagavond om 21.00 uur een thuiswedstrijd tegen Auxerre. De Franse club laat weten dat Spierings en Van den Boomen in het zonnetje worden gezet en roept de supporters op om tijdig aanwezig te zijn bij het afscheid.

Spierings doorliep de jeugdopleiding van AZ en kwam daarna uit voor Sparta, RKC Waalwijk, Levski Sofia en dus Toulouse. Van den Boomen maakte de stap naar Frankrijk via De Graafschap, dat hem weer overnam van FC Eindhoven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.