PSV denkt aan Spierings als opvolger Sangaré

Reacties

PSV heeft niet alleen Branco van den Boomen, maar ook diens Toulouse-ploeggenoot Stijn Spierings op het oog als mogelijke versterking voor het middenveld van komend seizoen.

PSV denkt aan Spierings als opvolger Sangaré
© Pro Shots

Spierings speelt sinds oktober 2020 voor Toulouse, dat de voormalig speler van AZ, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk destijds binnenhaalde als de opvolger van de aan PSV verkochte Ibrahim Sangaré. In Eindhoven rekent men op een zomers vertrek van de Ivoriaan, terwijl ook Érick Gutiérrez op weg naar de uitgang lijkt. Spierings is nu in beeld om Sangaré opnieuw op te volgen.

De 27-jarige Spierings beschikt over een aflopend contract bij Toulouse, wat hem een aantrekkelijke kandidaat maakt voor PSV. De middenvelder heeft aangegeven dat hij alleen terug wil keren naar Nederland als hij naar een topclub kan.

Van den Boomen wordt door de PSV-leiding ook nog steeds gezien als een mogelijke versterking, ook al is er met Joey Veerman al een soortgelijke speler als de geboren Eindhovenaar in huis. Net als Spierings is ook Van den Boomen na dit seizoen transfervrij. Er is veel interesse in de middenvelders.

Afgelopen weekend wonnen Spierings en Van den Boomen nog de Coupe de France. In de finale waren ze allebei goed voor een assist. VI was erbij:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.