PSV krijgt slecht nieuws uit Mexico: operatie voor Gutiérrez

Reacties

PSV heeft slecht nieuws gekregen vanuit Mexico. Middenvelder Erick Gutíerrez, in het Nations League-duel met de Verenigde Staten nog trefzeker, heeft op een training van de nationale ploeg een hand gebroken en moet worden geopereerd.

PSV krijgt slecht nieuws uit Mexico: operatie voor Gutiérrez

Dat meldt de Mexicaanse voetbalbond in een statement. Gutiérrez verlaat het trainingskamp van Mexico in New Jersey en zal, na overleg met PSV, in Mexico Stad op korte termijn worden geopereerd. Het oefenduel met Argentinië, dat in de nacht van dinsdag op woensdag wordt gespeeld, gaat daardoor voorbij aan de 24-jarige middenvelder.

Hoe lang PSV niet over Gutiérrez kan beschikken is nog niet duidelijk. De linkspoot was dit seizoen tot nu toe een vaste waarde op het middenveld van de Eindhovenaren. De ploeg van trainer Mark van Bommel hervat de Eredivisie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Vitesse, volgende week donderdag wacht Sporting Portugal in de Europa League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.