PSV in de markt voor multifunctionele AZ'er Luckassen

Reacties

PSV hoopt zich in de komende weken te versterken met Derrick Luckassen. De verdediger van AZ staat al langer op de scoutinglijst van de Eindhovenaren, die nu werk maken van zijn komst.

PSV in de markt voor multifunctionele AZ'er Luckassen

De 21-jarige Luckassen ziet een verhuizing naar de nummer drie van het afgelopen seizoen zelf helemaal zitten. Bovendien is AZ, tegen het juiste bedrag, bereid om mee te werken aan een transfer. Het contract van Luckassen loopt na het komende seizoen immers af, al hebben de Alkmaarders een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.

PSV houdt zich wat betreft de belangstelling voor Luckassen op de vlakte. 'Hij is een speler die we volgen', laat de club desgevraagd weten. De club zoekt naar defensieve versterking door het vertrek van Héctor Moreno naar AS Roma. Bovendien is de kans groot dat ook Santiago Arias en Jetro Willems nog vertrekken uit het Philips Stadion.

Jeugdinternational Luckassen staat al jaren op de radar bij PSV. De fysiek sterke verdediger kan in het hart van de defensie uit de voeten, maar speelde ook regelmatig als rechtsback en verdedigende middenvelder. Die multifunctionaliteit maakt hem extra interessant voor PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.