PSV hofleverancier van elftal van de eerste seizoenshelft

Reacties

Dat PSV als koploper de winterstop in is gegaan, is ook terug te zien aan het elftal van de beste spelers van Eredivisie-speelronde een tot en met achttien volgens het VI-klassement. Liefst vier selectieleden van de Eindhovense club behoren tot het elftal van van de eerste seizoenshelft.

PSV hofleverancier van elftal van de eerste seizoenshelft

Jeroen Zoet laat zijn collega doelmannen op afstand en voor hem staat ploeggenoot Santiago Arias, die in de verdediging opvallend genoeg vergezeld wordt door twee spelers van Excelsior: Jurgen Mattheij en PSV-huurling Jordy de Wijs.

Op het aanvallend ingestelde middenveld is uiteraard plaats voor PEC Zwolle-uitblinker Ryan Thomas, die het VI-klassement aanvoert. Ook Marco van Ginkel, die bovenaan topscorerslijst van 2017 staat, heeft een plekje bemachtigd. Hetzelfde geldt voor AZ'er Alireza Jahanbakhsh.

De voorhoede van de ultra-aanvallende 3-3-4-formatie wordt gevormd door spelers van de traditionele topdrie-clubs: Ajacied David Neres, Feyenoorders Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis en PSV-revelatie Hirving Lozano.

Scheidsrechters

Wat scheidsrechters betreft gaat Bas Nijhuis als koploper van het klassement de winterstop in. Zijn prestaties kregen gemiddeld het hoogste cijfer, in acht nemend dat arbiters minimaal negen duels moeten hebben geleid dit seizoen. Dennis Higler komt er juist bekaaid af met een dikke onvoldoende.

ScheidsrechterWedstrijdenGemiddelde
Bas Nijhuis136,75
Björn Kuipers96,46
Danny Makkelie126,42
Serdar Gözübüyük125,92
Siemen Mulder115,82
Pol van Boekel95,78
Kevin Blom125,71
Allard Lindhout105,70
Jochem Kamphuis115,64
Ed Janssen105,55
Jeroen Manschot125,50
Dennis Higler134,85
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.