Eredivisie op Rapport: Neres en Lozano bevestigen doorbraak

Reacties

Alle cijfers die de VI-verslaggevers uitdeelden aan de spelers in de Eredivisie zijn in dit overzicht te vinden. In de achttiende speelronde werd Lennart Thy uitgeroepen tot Speler van de Week. Ook Hirving Lozano en David Neres maakte in de laatste speelronde van 2017 indruk.

Eredivisie op Rapport: Neres en Lozano bevestigen doorbraak

Lozano kende na zijn stormachtige entree op de Nederlandse velden een dipje. De Mexicaanse aanvaller is weer helemaal terug en onderscheidde zich zaterdag andermaal in het shirt van PSV. Dat deed hij tegen Vitesse, waar hij met een 8 de uitblinker van de avond was.

Net als Lozano maakte Neres goede sier in de eerste seizoenshelft en loste daarmee de verwachtingen in. De Braziliaanse aanvaller onderstreepte zondag zijn sterke seizoen tegen Willem II, dat mede door toedoen van Neres het hoofd moest buigen. De 7,5 en de status van Man van de Wedstrijd bevestigden de goede vorm van de Braziliaan.

In tegenstelling tot bij Ajax had bij Sparta Rotterdam de wisseling van de wacht geen effect. Een week na het gedwongen vertrek van Alex Pastoor presteerde De Kasteelheren onder interim-trainer Dolf Roks beroerd. Keeper Roy Kortsmit was met een 6,5 een positieve uitzondering in de met onvoldoendes afzwaaiende Rotterdammers.

4
0
3
1
3
1
2
1
0
0
4
0
3
1
3
1
5
1
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.