ADO Den Haag en VVV-Venlo samen met Ajax en PSV hofleverancier

Reacties

Liefst zeven clubs zijn vertegenwoordigd in VI's Elftal van de Week. Vier clubs leveren twee spelers, terwijl Thomas Ouwejan erg veel pech had.

ADO Den Haag en VVV-Venlo samen met Ajax en PSV hofleverancier

ADO Den Haag, Ajax, PSV en VVV-Venlo zagen ieder twee spelers verkozen worden. Van ADO, dat vrijdag thuis met liefst 4-0 te sterk was voor PEC Zwolle, zijn dat Tom Beugelsdijk en Erik Falkenburg. David Neres en Hakim Ziyech wonnen zondag met Ajax van Willem II (3-1), terwijl PSV'ers Hirving Lozano en Daniel Schwaab zaterdag het kalenderjaar afsloten met een 2-1 zege op Vitesse.

VVV-Venlo deed goede zaken door Heracles Almelo zondag met 3-1 te verslaan. Dankzij zijn drie treffer werd Lennart Thy al verkozen tot Speler van de Week, maar ook doelman Lars Unnerstall blonk uit. Het brengt het aantal Duitsers in het Elftal van de Week op drie.

Drie clubs worden afgevaardigd door één speler. Al hadden dat er in het geval van AZ ook makkelijk twee kunnen zijn. Teun Koopmeiners verdiende een plekje op het middenveld, maar Thomas Ouwejan overleefde de schifting niet. De linksback werd net als Angeliño (NAC Breda) beoordeeld met een 7,5 en moet het doen met een plek op de bank. Aan de rechterkant van de verdediging de enige Feyenoorder in het Elftal van de Week: Bart Nieuwkoop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.