PSV heeft meer duidelijkheid over blessure Gakpo: interlandtrip onzeker

Reacties

De ernst van de blessure van Cody Gakpo valt mee. De grootste zorgen rond de PSV-aanvaller zijn weggenomen, maar het duel met Fortuna Sittard komt zeer waarschijnlijk wel te vroeg voor de 22-jarige buitenspeler.

PSV heeft meer duidelijkheid over blessure Gakpo: interlandtrip onzeker
© Pro Shots
PSV
PSV
5 - 0
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Gakpo raakte donderdagavond geblesseerd in de Conference League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen. Hij onderging onderzoeken en de resultaten daarvan zijn geruststellend. Er is geen sprake van een zware blessure. Wel staat er een groot vraagteken achter zijn inzetbaarheid in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en is zijn beschikbaarheid voor het Nederlands elftal in de komende interlandperiode onzeker.

Gakpo lijkt zich te gaan richten op de uitwedstrijd tegen FC Twente, het eerste duel na de interlandperiode. Die wedstrijd op 2 april is voor PSV ook het begin van een drukke periode. Een halve week later wacht al de eerste confrontatie met Leicester City in de kwartfinale van de Conference League.

PSV kan zondag in eigen huis profiteren van puntenverlies van Ajax of Feyenoord, of van allebei de concurrenten. De koploper en de nummer drie van de Eredivisie treffen elkaar zondag om 14.30 uur. Daarna is PSV aan zet.

Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.