Schmidt hoopt dat blessure Gakpo meevalt: 'Hij heeft veel pijn'

Reacties

PSV heeft goede hoop dat de blessure van Cody Gakpo meevalt. FC Kopenhagen-verdediger Denis Vavro schopte de aanvoerder donderdag uit de wedstrijd.

Schmidt hoopt dat blessure Gakpo meevalt: 'Hij heeft veel pijn'
© Pro Shots
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen
0 - 4
PSV
PSV

Vravo werkte Gakpo in de tweede helft naar de grond met een flinke charge van achteren. De Slowaak ontsnapte aan een rode kaart, maar kreeg wel een aantal woedende PSV'ers achter zich aan. Een van hen was Mario Götze. 'Voor mij gaat het erom: doe je het bewust of niet?', zei de Duitser na afloop voor de camera van ESPN. 'Als je de bal probeert te spelen, dan is het oké. Maar als je een tackle van achteren maakt... Daar hou ik niet van. Voor mij was het rood, om eerlijk te zijn.'

Trainer Roger Schmidt liet weten dat Gakpo veel pijn had. Vrijdag wordt er nader onderzoek gedaan naar de ernst van zijn blessure. 'We hopen dat het geen groot ding is, zoals de laatste keer. Het zou heel erg jammer zijn als hij geblesseerd raakt. De gele kaart van Guti (Érick Gutiérrez, red.) volgde in die situatie, hij is nu geschorst', baalde Schmidt.

Niet nodig
'Dit moment was niet nodig, deze overtreding was niet nodig', vervolgde de PSV-trainer. 'Er was geen kans om de bal te spelen, maar het is wat het is. Of ik goede hoop heb dat het niet erg is? Ja.' Zonder Gakpo in de ploeg liep PSV uiteindelijk uit naar 0-4, ruim voldoende om door te stoten naar de kwartfinale van de Conference League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.