PSV haalt opgelucht adem na statement Mexico over blessure Gutiérrez

Reacties

De blessure van PSV'er Erick Gutiérrez valt mee. De middenvelder viel in de nacht van woensdag op donderdag geblesseerd uit in de wedstrijd van Mexico tegen Canada. De Mexicaanse voetbalbond meldt nu dat Gutiérrez twee weken uit de roulatie is door een spierblessure aan zijn rechterdijbeen.

PSV haalt opgelucht adem na statement Mexico over blessure Gutiérrez

Gutiérrez had een basisplaats tegen Canada omdat Andrés Guardado rust kreeg. Veel plezier beleefde de middenvelder van PSV desondanks niet aan zijn startbewijs. Acht minuten voor rust greep hij, zonder tegenstander in de buurt, plotseling naar zijn hamstring. Langdurige verzorging op het veld baatte niet, want Gutiérrez kon de wedstrijd niet hervatten.

De 24-jarige Gutiérrez ging na de wedstrijd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. In Mexico werd eerder gevreesd voor een scheurtje in zijn hamstring, wat had betekend dat de linkspoot vier tot acht weken buitenspel zou staan. In dat geval had hij niet alleen het toernooi om de Gold Cup met Mexico, maar ook de volledige voorbereiding op het nieuwe seizoen met PSV moeten missen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Mexico
Meer over Mexico
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.