PSV en Van der Gouw na twee seizoenen uit elkaar

Reacties

Het contract met keeperstrainer Raimond van der Gouw loopt af na dit seizoen en PSV heeft besloten dat het niet met hem doorgaat. Een opvolger is al in beeld.

PSV en Van der Gouw na twee seizoenen uit elkaar
© Pro Shots

De Eindhovenaren gaan op zoek naar een andere trainer voor de doelmannen en Abe Knoop is kandidaat om Van der Gouw te vervangen bij de hoofdmacht. Op dit moment is Knoop keeperstrainer bij Jong PSV, waar hij in de technische staf dus samenwerkt met Ruud van Nistelrooij, die samen met Fred Rutten het nieuwe trainersduo van PSV moet vormen.

Van der Gouw is sinds de zomer van 2020 keeperstrainer bij PSV. De 59-jarige Oldenzaler had deze functie eerder bij AGOVV Apeldoorn, Sunderland en Vitesse. Van der Gouw maakte deel uit van de staf van Roger Schmidt, die begin februari bekend maakte na dit seizoen te vertrekken. Ook zijn assistenten Jörn Wolf en Jens Wissing, en fysiektrainer Yann-Benjamin Kugel trekken na dit seizoen de deur achter zich dicht.

André Ooijer en Boudewijn Zenden blijven wel. De eerste heeft een belangrijke rol voor de talenten uit de Academy, die kans maken op de eerste selectie. Met Yannick van der Schee heeft PSV nog een fysiektrainer in huis en ook inspanningsfysioloog Luc van Agt blijft aan de club verbonden, al zal hij niet meer dagelijks op het veld staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.