Maduro over interesse PSV: 'Geeft aan dat ik op de goede weg ben'

Reacties

Hedwiges Maduro is zondag ingegaan op de interesse van PSV. De 37-jarige beginnende trainer is in beeld voor een technische rol bij de Eindhovenaren.

Maduro over interesse PSV: 'Geeft aan dat ik op de goede weg ben'
© Pro Shots

Zondagmiddag werd Maduro door ESPN gevraagd naar een reactie. 'Ik kom nu in een fase dat ik moet gaan kiezen en dat er belangstelling is. Ik vind dat ook wel normaal', aldus de voormalig Oranje-international, die momenteel trainer is van Jong Almere City FC, bij die club loopt zijn contract komende zomer af.

'Ik ben ook met Almere in gesprek. Dus het is nu een fase waarin ik keuzes moet maken. Er zijn heel veel clubs die interesse hebben, wat wel positief is natuurlijk. Daar ben ik blij om. Dat geeft aan dat ik als trainer goed op weg ben. Dus ik ga nu rustig kijken en alle op een rijtje zetten en oriënteren', aldus Maduro.

PSV ziet in Maduro een kandidaat voor een technische functie, maar in elk geval niet als assistent bij de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Het hoofdtrainerschap is voor Maduro überhaupt geen optie, omdat hij zijn benodigde papieren nog niet heeft. De nieuwe algemeen directeur Marcel Brands zet in op Ruud van Nistelrooij, met de ervaren Fred Rutten naast zich in de technische staf.

Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.