PSV en Cincinnati wachten op beslissing in kamp-Pereiro

Reacties

Vertrekt Gastón Pereiro deze maand van PSV naar FC Cincinnati? Het antwoord op die vraag ligt nu in handen van zijn zaakwaarnemer Paco Casal.

PSV en Cincinnati wachten op beslissing in kamp-Pereiro
© Pro Shots

Eind vorige week deed Cincinnati, waar Ron Jans trainer is en Gerard Nijkamp directeur, een bod op Pereiro. Direct werd duidelijk dat PSV er met de Amerikanen wel uit zou komen.

Het woord is nu aan het kamp-Pereiro, de facto zijn invloedrijke zaakwaarnemer Casal. Afgelopen zomer haalde hij een streep door een miljoenentransfer naar Spartak Moskou, waardoor PSV vreesde Pereiro transfervrij kwijt te raken. Zijn contract loopt immers komende zomer af.

Casal heeft echter aangegeven te willen praten over een overgang naar Cincinnati. PSV hoopt donderdag meer te horen van de Uruguayaan. Pereiro wil zelf graag een nieuwe stap in zijn carrière zetten en heeft dit ook aangegeven bij zijn zaakwaarnemer.

Rodríguez
Technisch manager John de Jong verblijft sinds dinsdag in Milaan voor onderhandelingen over Ricardo Rodríguez. PSV had van meet af aan stevige concurrentie van Fenerbahçe, dat ondanks een enorme schuld een financieel aantrekkelijker voorstel deed. Italiaanse media melden inmiddels dat een transfer van Rodríguez naar Turkije daardoor inmiddels een kwestie van tijd is, PSV heeft van Milan of het kamp van de speler zelf echter (nog) geen afzegging gekregen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer G. Pereiro
Meer over G. Pereiro
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.