Ex-PSV'er Pereiro drijft Napoli vlak voor duel met Barça tot wanhoop

Reacties

Napoli heeft maandagavond dure punten verspeeld in de Italiaanse titelstrijd. Tegen laagvlieger Cagliari kwam de nummer drie van de Serie A niet verder dan een gelijkspel. Door Gastón Pereiro had Cagliari lang zicht op een heel kostbare zege.

Ex-PSV'er Pereiro drijft Napoli vlak voor duel met Barça tot wanhoop
© Pro Shots
Cagliari
Cagliari
1 - 1
Napoli
Napoli

De Italiaanse voetbalbond heeft weinig meegedacht met het Europese schema van Napoli, want drie dagen voor de belangrijke returnwedstrijd tegen Barcelona moest de club in de Serie A aantreden tegen Cagliari. Trainer Luciano Spalletti gaf dan ook flink wat spelers rust, onder de lat nam David Ospina weer de plek in van Alex Meret, die de Europese duels mag keepen.

De samenvatting van Barcelona - Napoli.

Na iets minder dan een uur ging Ospina gigantisch in de fout. De goalie verkeek zich volledig op een schot van Pereiro. De ex-speler van PSV schoot niet bijster hard richting de verre hoek, maar Ospina liet zich verrassen door de stuit in het schot.

Zo moest Napoli, dat tegen laagvlieger Cagliari hoopte de krachten te sparen, opeens vol aan de bak. Victor Osimhen en Fabián Ruiz kwamen in de ploeg en eerstgenoemde kwam in de slotfase tot scoren. Osimhen kopte bij de tweede paal raak voor de 1-1, wat voor Napoli toch als een nederlaag zal aanvoelen. AC Milan en Internazionale krijgen immers de kans om uit te lopen op de nummer drie van de Serie A. Cagliari zal het bonuspunt koesteren, maar bij winst had de club de degradatiezone verlaten. Nu blijft Cagliari hangen op de achttiende plek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.