PSV praat met AC Milan-top over Rodríguez

Reacties

John de Jong is in Milaan en hoopt met Ricardo Rodríguez terug naar Eindhoven te keren. De technisch manager van PSV zat dinsdag rond de tafel met de technische top van AC Milan, bevestigen bronnen in Italië.

PSV praat met AC Milan-top over Rodríguez
© Pro Shots

Gezamenlijk proberen zij een oplossing te vinden die alle partijen tevreden stelt. PSV ziet Rodríguez als welkome versterking voor de linksbackpositie, de Zwitser wil graag naar Eindhoven om zijn kansen op EK-deelname in leven te houden en Milan wil graag van de linkspoot af.

Tot nu toe hield Milan, waar ex-spelers Paolo Maldini en Zvonomir Boban de knopen doorhakken, voet bij stuk wat betreft Rodríguez. De Italianen wilden alleen verkopen. Dit was voor PSV geen optie. Inmiddels lijken de Rossoneri te bewegen. Een mogelijkheid tot huur ligt op tafel, waarbij Rodriguez na dit seizoen voor circa zes miljoen euro kan worden ingelijfd. Milan wil het liefst een verplichte koopoptie in het huurcontract opnemen, hoe PSV daarover denkt is de vraag.

Ook moet er een oplossing gevonden worden met betrekking tot het salaris van Rodríguez. De back maakte enkele jaren geleden een miljoenentransfer vanaf VfL Wolfsburg en is een grootverdiener in San Siro. PSV is niet in staat om dat salaris over te nemen, dus zal Milan daar een deel van moeten doorbetalen.

Behalve PSV is Fenerbahçe ook serieus geïnteresseerd in Rodríguez, maar de speler heeft zelf een voorkeur voor een transfer naar Nederland. Vanwege zijn trip naar Italië liet John de Jong dinsdagavond verstek gaan bij de nieuwjaarsreceptie van PSV.

Eerder besprak clubwatcher Reon Boeringa het trainingskamp van PSV in Qatar.
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer R. Rodríguez
Meer over R. Rodríguez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.