Ex-PSV'er Rodríguez verzuimt Frankrijk naar rand van EK-afgrond te duwen

Reacties

Ricardo Rodríguez had Zwitserland maandagavond een enorme dienst kunnen bewijzen in de achtste finale van Zwitserland tegen Frankrijk. De voormalig PSV'er miste een penalty bij een 0-1 voorsprong van de Zwitsers.

Ex-PSV'er Rodríguez verzuimt Frankrijk naar rand van EK-afgrond te duwen
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
ns
3 - 3
Zwitserland
Zwitserland

Met een 0-1 voorsprong kreeg Zwitserland maandag dé kans om Frankrijk een mokerslag toe te dienen. Benjamin Pavard vloerde Steven Zuber en na tussenkomst van de VAR mocht Rodríguez aanleggen vanaf elf meter. De verdediger die in het seizoen 2019/20 zes wedstrijden voor PSV speelde, kreeg zo dé kans om de regerend wereldkampioen op de rand van de afgrond te duwen.

Maar dat lukte niet. De Zwitser miste en Hugo Lloris pakte de penalty. Tot overmaat van ramp zette Frankrijk vervolgens aan en scoorden de Fransen twee keer via Karim Benzema. In een tijdsbestek van vier minuten en drie seconden veranderde de Zwitserse hoop op de 0-2 in een nachtmerrie in de vorm van een 2-1 achterstand.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.