PSV accepteert schikkingsvoorstellen Viergever en Hendrix

Reacties

De KNVB-aanklager heeft PSV schikkingsvoorstellen gestuurd voor Nick Viergever en Jorrit Hendrix. De Eindhovense club heeft de voorgestelde straffen geaccepteerd, waardoor beide spelers twee duels geschorst zijn. 

PSV accepteert schikkingsvoorstellen Viergever en Hendrix
© Pro Shots

Voor Viergever had de aanklager een schorsing voor twee duels en één voorwaardelijk in zijn hoofd, waar Hendrix eenzelfde sanctie werd voorgehouden voor zijn rode kaart tegen FC Utrecht. PSV heeft de voorgestelde sancties geaccepteerd, waardoor een gang naar de tuchtcommissie achterwege blijft.

Viergever en Hendrix haalden zaterdag het einde van de wedstrijd niet. De verdediger kreeg rood naar aanleiding van een overtreding op Bart Ramselaar, waar de middenvelder van het veld werd gestuurd na een charge op Simon Gustafson. Beide keren veranderde scheidsrechter Danny Makkelie zijn oordeel over de sanctie op aanraden van de videoarbiter.

PSV krijgt komend weekend in de Eredivisie bezoek van AZ, terwijl het een week later op bezoek gaat bij Sparta Rotterdam. Die wedstrijden gaan dus aan Viergever en Hendrix voorbij. 

Afgang PSV: 'Maar ze moeten nu niet in paniek raken'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.