'PSG wilde Barcelona ook beroven van supertalent Fati'

Reacties

Ansu Fati heeft inmiddels zijn handtekening gezet onder een Barcelona-contract tot liefst medio 2027. De achttienjarige groeibriljant zou niets anders gewild hebben. Toch zorgden het lange uitblijven van die handtekening en de financiële puinhoop ervoor dat PSG hoopte op de komst van Fati.

'PSG wilde Barcelona ook beroven van supertalent Fati'
© Pro Shots

De Parijzenaars namen Lionel Messi ook al over en hadden volgens Mundo Deportivo  een tekenbonus van dertig miljoen euro en een basissalaris van vijftien miljoen euro per jaar klaarliggen voor de jonge aanvaller.

Fati verklapte zelf ook al dat er voldoende belangstelling was. Volgens het eveneens Catalaanse Sport hengelden ook Liverpool en Manchester United naar zijn diensten.

Zover kwam het allemaal niet en Barcelona heeft het zekere voor het onzekere genomen. In de verbintenis van de Spaanse international is een 'gelimiteerde' afkoopsom van een miljard opgenomen, een constructie die gebruikelijk is in Spanje. Alleen zijn de bedragen zelden zo hoog.

Door de langverwachte duidelijkheid kan Fati zich op de toekomst richten. En daarin speelt hij graag langer met Memphis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ansu Fati
Meer over Ansu Fati
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.