PSG steunt Neymar na nieuwe wraak: 'Onze crack kan de Ballon d'Or winnen'

Reacties

Er is van alles te doen rondom Neymar, maar zijn trainer en ploeggenoten bij Paris Saint-Germain zijn dolblij met de inbreng van hun Braziliaanse ploeggenoot. Logisch, want de vedette nam zondagavond voor de tweede keer op rij wraak door zich te laten kronen tot matchwinner.

PSG steunt Neymar na nieuwe wraak: 'Onze crack kan de Ballon d'Or winnen'
Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais
0 - 1
PSG
PSG

Hij lag deze zomer overhoop met de club waar hij eigenlijk wil vertrekken, maar bleef in Parijs en heeft zijn krediet bij de fans van PSG door zijn openlijke vertrekwens wel verspeeld. In het thuisduel van vorige week tegen Strasbourg werd Neymar negentig minuten lang beschimpt en uitgescholden, maar nam wraak door in de laatste minuut de schitterende 1-0 binnen te werken. Ook zondagavond was hij goud waard, door wéér in de slotfase de winnende treffer te maken. Daarmee nam hij voor een tweede keer op rij wraak voor de beledigingen aan zijn adres.

Na de zege op het Lyon van Memphis Depay was trainer Tuchel dolblij met de Braziliaan. 'Dit is Ney, hij is altijd beslissend voor ons', loofde de Duitser. 'En hij kan nog beter. Dit is pas zijn derde of vierde wedstrijd in vier maanden. Als hij fysiek beter wordt, gaat hij nog meer brengen.' Over de transferperikelen rondom de Braziliaan, en diens toewijding, wilde Tuchel niet veel kwijt. 'Hij heeft een contract hier, dus natuurlijk hoort hij voor honderd procent bij ons.'

Teamgenoot Ander Herrera was lyrisch over zijn aanvallende collega. 'Ik vind het een voorrecht om met hem te mogen spelen. Over de afgelopen transferwindow ga ik niet praten. Hij is nu bij ons, en hij is een geweldige speler die de Ballon d'Or kan winnen. Misschiend volgend jaar, of over twee jaar: wie weet.' Verdediger Marquinhos toonde zich opgelucht. 'We hadden het lastig. Maar gelukkig was daar onze crack (een andere term voor vedette, red.), die ons op het einde redde.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.