'PSG probeerde Neymar op de valreep nog te slijten'

Reacties

Neymar mag dan in een uitstekende vorm steken, Paris Saint-Germain zou de Braziliaan in de laatste dagen van de afgelopen transferperiode hebben aangeboden.

'PSG probeerde Neymar op de valreep nog te slijten'
© Pro Shots

De opmerkingen van Nasser Al-Khelaïfi in juni over een nieuwe lijn in Parijs leek de voorbode van een vertrek van neymar. 'We willen niet meer flitsend of bling bling zijn, de tijd van glitter & glamour is voorbij', klonk het uit de mond van de voorzitter.

Dat verfoeide imago kleefde zeker afgelopen seizoen aan Neymar, die de criticasters niet de mond kon snoeren met prestaties binnen de lijnen. De Braziliaan werd aan verschillende clubs gekoppeld, maar mede door zijn sterke seizoenstart verstomden de verhalen over een afscheid.

Op de achtergrond werkte PSG schijnbaar wel aan een vertrek. Volgens MARCA en Diario Sport heeft de Franse kampioen afgelopen week nog een poging gedaan Neymar te slijten, mede vanwege de verwachte spanningen met Kylian Mbappé. Manchester City kreeg de aanvaller aangeboden.

Manager Pep Guardiola zag volgens de Spaanse media echter geen heil in de komst van Neymar. De Catalaan zag geen rol voor de Braziliaan in het spel van The Citizens en vreesde ook voor de sfeer in de kleedkamer met de entree van een vedette als Neymar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.