PSG maakt ontslag Tuchel eindelijk officieel

Reacties

Paris Saint-Germain heeft het ontslag van Thomas Tuchel bevestigd. Vorige week donderdag berichtten BILD én talloze Franse media al dat de trainer moest wijken; vijf dagen later is dit nieuws officieel gemaakt.

PSG maakt ontslag Tuchel eindelijk officieel
© Pro Shots

Met onder meer twee landstitels en een finaleplaats in de Champions League presteerde Tuchel naar behoren bij PSG, maar de afgelopen maanden haalde hij zich geregeld de woede op de hals van de clubleiding. Vooral zijn relatie met sportief directeur Leonardo was gecompliceerd. Het contract van Tuchel liep tot het einde van het seizoen door, maar is nu ontbonden.

Voormalig Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino wordt volgens Franse media spoedig gepresenteerd als Tuchels opvolger.

'Ik wil Thomas en zijn staf bedanken voor alles wat ze naar de club hebben gebracht', zegt voorzitter Nasser Al-Khelaïfi van PSG. 'Thomas heeft veel passie en energie in zijn werk gestoken en natuurlijk zullen we de goede tijden die we samen beleefd hebben blijven herinneren. Ik wens hem het beste voor de toekomst.'

De overtuigende overwinning die Tuchel niet kon redden
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.