PSG heeft slecht nieuws over Ramos, maar goed nieuws over Wijnaldum

Reacties

Waar al voor werd gevreesd, heeft Paris Saint-Germain zondagmiddag bevestigd. Sergio Ramos staat opnieuw aan de kant met een blessure. Over Georginio Wijnaldum was er juist goed nieuws.

PSG heeft slecht nieuws over Ramos, maar goed nieuws over Wijnaldum
© Pro Shots
PSG
PSG
ns
0 - 0
Nice
Nice

Na het bekerduel met OGC Nice van komende maandag kan Wijnaldum namelijk gaan toewerken naar zijn rentree. PSG meldt dat de Oranje-international aan het einde van de week met de groep gaat meetrainen. De 31-jarige middenvelder is herstellende van een enkelblessure, die hem sinds 15 januari aan de kant hield.

Over Ramos had PSG minder goed nieuws. De Spaanse verdediger heeft donderdag tijdens de training een kleine spierblessure opgelopen in zijn rechterkuit en moet rust houden. Het is de volgende fysieke tegenslag voor de 35-jarige routinier, die sinds zijn komst van Real Madrid pas vier keer in actie kwam in de Ligue 1.

Met een basisoptreden tegen Stade Reims leek Ramos eindelijk op de weg terug. De discussie over wie de positie centraal achterin naast Marquinhos zou moeten innemen - Ramos of toch nog gewoon Presnel Kimbembe - kwam al op gang bij PSG, dat zich opmaakt voor het tweeluik tegen Real Madrid in de Champions League.

Di 15 feb. 2022

Wo 9 mrt. 2022

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Sergio Ramos
Meer over Sergio Ramos
Meer G. Wijnaldum
Meer over G. Wijnaldum
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.